stäng

Frågor kring coronaviruset

Samlad information om vad som gäller kring resor, beställda varor och evenemang finns på Konsumentverkets upplysningstjänst Hallå konsument webbplats. Konsument Europa är en del av Hallå konsument. 

Konsumentinformation med anledning av coronaviruset på Hallå konsuments webbplats

Tävling - dina erfarenheter av EU:s inre marknad

2011-06-15

Har du arbetat, rest eller bott utomlands inom EU? Har du expanderat ditt företag utanför Sverige, eller handlat över nätet? I så fall är DU personen vi letar efter. Dela med dig av dina erfarenheter av EU:s inre marknad.

Europeiska kommissionen, Europeiska Parlamentet och det blivande polska ordförandeskapet har lanserat en tävling som syftar till att samla ihop erfarenheter från EU:s medborgare, konsumenter och företaget som har utnyttjat fördelarna med EU:s inre marknad. Fem vinnare kommer att väljas ut, som sedan kommer att få möjlighet att träffa alla beslutsfattare och dela med sig av sina erfarenheter vid ”Single Market Forum” som kommer att gå av stapeln den 3-4 oktober i Krakow, Polen.

Lämna ditt bidrag senast den 24 juni. De vinnande berättelserna kommer att vara utgångspunkten för diskussionerna i forumet. Europeiska kommissionen kommer även att göra en video av de vinnande bidragen.