Konsument Europa är inte inkassobolaget Storm & Mets

Just nu ringer många upprörda konsumenter till oss i tron om att vi är Storm & Mets.

Vi vill påminna om att vi inte är inkassobolaget Storm & Mets, och vill därför uppmana konsumenter att noga läsa informationen på kraven Storm & Mets skickat ut så att dessa missförstånd kan undvikas.

Läs mer
Dölj lavinmeddelandet

Se upp för förfalskade Eurovision-biljetter

2014-12-15

Idag startar försäljningen av biljetter till Eurovision Song Contest, som arrangeras i Wien i maj 2015. ECC Österrike uppmanar konsumenter att se upp för falska biljetter.

Eurovision Song Contest kommer att hållas i den österrikiska huvudstaden 18 till 23 maj nästa år, men redan nu släpps biljetterna. 

Arrangemang i den här storleksordningen lockar ofta till sig allehanda bedragare, och ECC Österrike manar därför till försiktighet vid biljettköp. Om man väljer att handla av en obehörig försäljare ska man vara uppmärksam på att biljetterna ofta är prissatta för högt, och det kan till och med vara så att biljetterna inte levereras eller att de är falska.

Den enda auktoriserade försäljaren av ESC-biljetter är ORF Ticketing Partner, som man når via deras webbplats eller på telefonnummer +43 1 96096.